• 2-IN-1-PORTRET
    EEN DUBBEL ZO MOOI CADEAU

2-in-1-portretten: een unieke blikvanger aan de muur

Familieleden lijken meer op elkaar dan je zou denken. Vereeuwig dit in een 2-in-1-portret. Leuk om cadeau te doen of te krijgen en een waar pronkstuk voor in huis.

Hebben ze dezelfde ogen? Of toch een andere neus? Lijkt de oudste meer op mama? Of toch op papa? Ieder mens is uniek. Maar toch zul je je verbazen hoeveel familieleden soms met elkaar gemeen hebben. Een 2-in-1-portret leidt dan ook vaak tot een verraste “Wauw! Ik wist niet dat we/ze zoveel op elkaar lijken!”

Je blijft er gefascineerd naar kijken. Iedere dag opnieuw. Bijzonder om cadeau te doen of te krijgen. Nog specialer om een ereplek in huis te geven. 2-in-1-portretten zijn voor veel ouders dan ook de trots van de woonkamer (en die van opa en oma).

Handig om te weten…

Voor een 2-in-1-portret maak ik gebruik van een studiosetup met een zwarte achtergrond en flitslicht. Mijn vaste studioruimte bevindt zich in Eindhoven. Daarnaast is het mogelijk om een 2-in-1-portret bij je thuis te laten maken, dan neem ik mijn setup gewoon mee.

Een 2-in-1-portret bestaat uit twee gezichtshelften. Maar het is ook mogelijk om meerdere 2-in-1-portretten tegelijk te laten maken. Bijvoorbeeld wanneer er meerdere (klein)kinderen of broers en zussen zijn. Bij drie personen ontstaat een drieluik, waarbij één persoon vaker terugkomt op de foto.

Wil je een 2-in-1-portret laten maken met 3 of meer personen of combinaties? Op ieder op dezelfde dag bijgeboekt 2-in-1-portret krijg je €50,- korting. Neem contact op bij overige speciale wensen.

Deze foto’s komen pas echt tot hun recht wanneer je ze groot afdrukt en ophangt. Dit kan op de meest uiteenlopende formaten en materialen. Ik werk samen met een vaklab op professionele kwaliteit afdrukken te kunnen garanderen. Ik denk graag vrijblijvend met je mee over de verschillende mogelijkheden.

Dit kun je verwachten

Rianne – gaf een 2-in-1-portret cadeau voor vaderdag

“Het leek mij enorm gaaf om de gelijkenissen van broer en zus samen te zien in één foto. Deze foto was een verrassing voor vaderdag. De papa was enorm verrast en vindt het ook prachtig! Ik zou Eline zeker aanbevelen voor deze vorm van fotografie! Je weet zeker dat je een geweldig eindresultaat krijgt,”

Lees meer ervaringen

plexiglas afdruk van duoportret 2-in-1-portret aan muur

Prijzen 2-in-1-portret

PAKKET I
€200,-

Je ontvangt:
• Een portret met twee gecombineerde gezichten met zwarte scheidingslijn.
• Een portret met twee halve gezichten aan weerszijden.

PAKKET II
€275,-

Je ontvangt:
• Een portret met twee gecombineerde gezichten met zwarte scheidingslijn.
• Een portret met twee halve gezichten aan weerszijden.
• Twee losse individuele portretten.
• Een portret met twee personen naast elkaar.

AFDRUKKEN EN WALL ART

Foto’s als deze komen pas echt tot hun recht wanneer je ze laat afdrukken en een ereplek in huis geeft. In samenwerking met een professioneel vaklab kan ik voor jullie de mooiste afdrukken verzorgen op verschillende materialen en formaten. Neem hiervoor contact met me op via het contactformulier.

  • WIL JIJ OOK ZO'N BLIKVANGER
    NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ME OP
    AAN DE MUUR?