• LIGHTPAINTING
  JEZELF IN HET MOOISTE LICHT

Lightpainting: een unieke ervaring

Laat mij jou betoveren met mijn lightpaintingtechnieken en ontvang magische kunstwerken van jezelf.

Het licht gaat uit. En het enige wat jij hoeft te doen, is vooral heel stil blijven zitten. Ondertussen beweeg ik om jou heen met allerlei verschillende lampjes en attributen. Dat voelt misschien wat vreemd. En ik moet er zelf iedere keer weer om lachen als ik een gek dansje achter iemand sta te doen. Maar wanneer je de foto’s ziet, zul je verbluft zijn van het resultaat.

Lightpainting is schilderen met je ogen dicht. Iedere foto is weer helemaal anders. Ieder beeld wordt daarmee een uniek en magisch kunstwerk op zichzelf. Je ziet jezelf letterlijk en figuurlijk in het mooiste licht.

Handig om te weten…

Jouw lightpaintingfotoshoot vindt plaats in mijn studio in Eindhoven. Deze kan ik geheel verduisteren. De meest oogstrelende resultaten onstaan namelijk in het donker.

Geen idee wat je aan moet trekken? Geen probleem. Voorafgaand aan jouw fotoshoot hebben we contact via (video)bellen. Samen bespreken we wat handig is om te weten. Zo denk ik onder andere met je mee over welke kleding jou het meest laat stralen. Daarnaast heb ik speciale fotoshootkleding die je kosteloos mag gebruiken tijdens jouw fotoshoot.

Wat is er nou specialer dan jullie connectie vastleggen in een mooie omhelzing of kus, badend in een zee van licht?

Ook als koppel zijn jullie van harte welkom voor een lightpaintingshoot. Hierin kunnen we beelden van jullie samen combineren met individuele beelden.

Vereeuwig jouw zwangerschapsgloed in een stralend lightpaintingportret met een gouden randje.

Een zwangerschapsshoot plannen we idealiter tussen de 28 en 34 weken. Neem daarom liefst ruim van tevoren contact op om zeker te zijn van een plekje.

Ben jij fotograaf? En wil je je de kunst van het lightpainten eigen maken? Dan kan ik je daarmee zeker helpen. Stuur me een berichtje via het contactformulier en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Dit kun je verwachten

Lucinda en Anton over hun lightpaintingportret

“Wij deden samen als koppel een light painting shoot bij Eline. Ons favoriete gedeelte van de fotoshoot was dat ze zelf giechelde als ze de lichtkwast over ons heen veegde.. Haar zachtheid was daar heel ontwapenend voor de ander..Ooohh Eline maakt zulke bijzondere foto’s! Ze is ook nog eens heel lief en authentiek. En daardoor voel jij je enorm op je gemak.”

Lees meer ervaringen

koppel in omhelzing met lightpainting kunst om hen heen
lightpainting fotoshoot Noord-Brabant

Dit is wat jij krijgt

Alle fotoshoots zijn inclusief:

 • Een vrijblijvende videocall om het ijs te breken vooraf.
 • Mijn hulp en tips bij styling en aankleding.
 • Een unieke creatieve ervaring in mijn studio in Eindhoven.
 • Vijf schitterende lightpaintingkunstwerken. Tot in de puntjes nabewerkt en in hoge resolutie digitaal aangeleverd.

Optioneel voor een meerprijs bij te boeken:
• Extra beelden
• Afdrukken via een professioneel vaklab

Dit is wat je betaalt

€195,- incl. btw

Heb je specifieke wensen die mogelijk niet binnen dit aanbod passen? Een groter of juist kleiner project? Geen probleem. Wanneer je contact opneemt maak ik graag een maatwerkofferte voor je op.

 • WIL JIJ OOK STRALEN IN JE
  NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ME OP
  EIGEN LICHTKUNSTWERK?