Loading...
Loveshoot 2020-01-10T14:42:14+02:00

Niemand kijkt zo naar mij als…

Ohhh…de liefde!

Wat is het toch fijn, om samen die dingen te kunnen delen die je met niemand anders deelt. Als koppel heb je altijd van die kleine dingetjes die speciaal zijn voor jullie. Een bepaalde blik die jullie uitwisselen, de manier waarop jullie elkaar omhelzen of hoe jullie samen enorm de slappe lach kunnen hebben om van alles en nog wat. Toch beperken we de fotomomenten samen vaak tot trouwfoto’s en selfies.

Maar waarom zou je er niet eens voor kiezen om die liefde ook op andere momenten vast te laten leggen? Om bijvoorbeeld mooie foto’s te hebben van een wandeling op die ene plek waar jullie elkaar echt hebben leren kennen. Terwijl je samen herinneringen ophaalt in dat ene koffietentje waar jullie samen zo graag komen. Of misschien wel op jullie meest gezellige en fijne plek: thuis.

Tijdens een loveshoot leg ik graag datgene vast wat jullie ècht jullie maakt. De liefdevolle momenten, de emotionele momenten en ook de pijn-in-je-buik-van-het-lachen-momenten. Het enige wat jullie daarvoor hoeven te doen is knuffelen, genieten en helemaal jezelf zijn. En ik beloof je dat dat heel natuurlijk kan, zonder dat jullie daarvoor al te veel moeite hoeven te doen.

Omdat…

…jullie mooiste momenten je dierbaar zijn.

…geen enkel stel zo leuk is als jullie twee.

…je jullie mooiste momenten samen keer op keer wilt herbeleven.

…dit de herinneringen zijn waarvan je later blij bent dat je erop terug kunt blikken.

Dit is hoe ik dat doe:

Zij gingen jullie voor:

BEKIJK PORTFOLIO
LEES REVIEWS

Dit krijgen jullie:

  • Een korte kennismaking via Skype of Facetime om alvast het ijs te breken en jullie wensen door te nemen.

  • Een fotoshoot van 1 – 1,5 uur op locatie van jullie keuze.

  • Een beveiligde online gallery met de mooiste professioneel bewerkte foto’s om uit te kiezen.

  • 10 foto’s van jullie keuze digitaal aangeleverd in twee formaten: in hoogste resolutie voor de mooiste afdrukken èn geoptimaliseerd voor social media.

  • Altijd de optie om meer foto’s of de gehele gallery af te nemen voor een aantrekkelijke prijs.

Prijs loveshoot:

€ 225,- incl. btw

JA, WIJ WILLEN EEN LOVESHOOT BOEKEN

Dit krijgen jullie:

  • Een korte kennismaking via Skype of Facetime om alvast het ijs te breken en jullie wensen door te nemen.

  • Een fotoshoot van 1 – 1,5 uur op locatie van jullie keuze.

  • Een beveiligde online gallery met de mooiste professioneel bewerkte foto’s om uit te kiezen.

  • 10 foto’s van jullie keuze digitaal aangeleverd in twee formaten: in hoogste resolutie voor de mooiste afdrukken èn geoptimaliseerd voor social media.

  • Altijd de optie om meer foto’s of de gehele gallery af te nemen voor een aantrekkelijke prijs.

Prijs loveshoot:

€ 225,- incl. btw

JA, WIJ WILLEN EEN LOVESHOOT BOEKEN

Veelgestelde vragen

De meeste koppels die bij mij een loveshoot boeken doen dat omdat ze hun liefde voor elkaar graag willen vastleggen. Om er nu van te kunnen genieten, maar ook om mooie herinneringen te hebben vastgelegd voor later. Iedere relatie is anders en ieder koppel heeft een unieke chemie, eigen kleine gewoontes, bepaalde blikken… Niemand kijkt naar jou zoals hij/zij dat doet. Dat is wat jullie relatie speciaal maakt. En dat maakt dat deze foto’s voor jullie persoonlijke beelden worden om die herinneringen te kunnen blijven koesteren.

Tijdens een shoot wil ik de focus zoveel mogelijk op mijn onderwerp kunnen leggen: en dat zijn jullie. Daarom kies ik er bewust voor om zo lichtgewicht mogelijk te werken en dat betekent dat ik geen studio of flitsers gebruik. Samen kiezen we vooraf de beste locatie uit voor jullie mooiste foto’s. Dat kan zowel binnen als buiten zijn; of dat nu thuis is, in een bos of een veld of in de stad. Dat is dan ook wat ervoor zorgt dat jullie foto’s helemaal bij jullie passen.

Ja natuurlijk! Je hoeft echt geen huis te hebben dat rechtstreeks uit een woonmagazine lijkt te komen. Ik weet overal de mooiste plekken en het beste licht te vinden. Maar nog belangrijker: de focus ligt op jullie. En een fotoshoot thuis kan daarom een hele fijne locatie zijn om te komen tot persoonlijke foto’s. En het is altijd mogelijk om zowel binnen als buiten te fotograferen voor wat meer afwisseling tussen jullie beelden.

Lights, camera, action! Je kent het wel van het scènebordje voorafgaand aan bekende Hollywoodproducties. Tijdens een fotoshoot staan ontspannen en plezier maken voorop. Er is daarom niet één moment waarop de camera aan gaat, jullie in de startblokken gaan staan en opeens “aan” moeten staan om te poseren. Mijn stijl kenmerkt zich door het vastleggen van mensen zoals ze zijn, in hun natuurlijke reacties en bewegingen. Met de juiste technieken en kleine aanwijzingen haal ik jullie chemie naar boven en dat is wat ik met mijn camera vastleg. Na een tijdje vergeten jullie dat je voor de camera staat. En dat is een belofte die ik altijd nakom.

Ik ken maar weinig mensen die zichzelf echt fotogeniek durven te noemen. Iedereen is vaak toch wel wat kritisch op zichzelf, en dat is logisch. Toch geloof ik dat iedereen mooi op de foto kan staan als je tijdens het maken van de foto’s aandacht besteedt aan de juiste dingen. Mijn werkwijze is erop gericht om de fotoshoot zo min mogelijk te laten voelen als een fotoshoot. Met de juiste technieken creëren

dicht bij jouzelf te houden en om jou echt vast te leggen zoals je bent. Ik laat je tussendoor meekijken achterop de camera, zodat je een beeld krijgt van hoe je op de foto staat en waarbij ik rekening houd met wat jij mooi vindt.

Ik ben gek op thema’s en concepten. Jullie foto’s moeten vooral bij jullie passen, dus ik hecht veel waarde aan jullie input. Ik vind het enorm leuk om mee te denken over styling en aankleding, zodat alles bij elkaar past. Breng vooral jullie ideeën naar voren, niets is te gek. Zo heb ik al eens een gave loveshoot in een American diner mogen maken in Rockabilly-stijl. Ik word alleen maar blij wanneer ik jullie ideeën samen met jullie mag uitwerken om iets moois neer te zetten. Ik denk met jullie mee om die ideeën te vertalen naar de mooiste beelden.

Ja, met alle plezier! Jullie kunnen daarvoor gewoon een loveshoot boeken. De focus van de fotoshoot zal dan natuurlijk wat meer liggen op de groeiende buik en deze bijzondere tijd. Het zou toch zonde zijn om achteraf te beseffen dat je dat eigenlijk mooi vastgelegd had willen hebben? (Zoals ik zelf heb ondervonden.) Wil je eventuele broertjes of zusjes of het hele gezin in de foto’s erbij betrekken? Geen probleem. Stuur me even een bericht onderaan deze pagina. Ik denk graag met jullie mee om de fotoshoot daarop aan te laten sluiten.

Het fotograferen van bruiloften is echt een specialisatie apart. Mijn kracht ligt in het fotograferen van koppels op intieme wijze, in een persoonlijke setting. Dat is dan ook de reden dat ik geen trouwfotografie aanbied. Natuurlijk maak ik met alle liefde foto’s voor jullie trouwkaart of kun je bij mij een verlovingsshoot boeken om te wennen aan de camera voor jullie grote dag.

Ik woon zelf in Helmond. Per kilometer reken ik een reiskostenvergoeding van 19 cent. Natuurlijk kunnen we elkaar ook tegemoetkomen door op een centraal gelegen locatie af te spreken.

Klaar om jullie loveshoot te boeken?
Of hebben jullie nog vragen? Stuur me een bericht en ik neem zo snel mogelijk contact op.

Klaar om jullie loveshoot te boeken?
Of hebben jullie nog vragen? Stuur me een bericht en ik neem zo snel mogelijk contact op.

CONTACT OPNEMEN