“30 juli was het dan zover: de fotosessie met Eline. Ik nam Eline mee naar een plek waar ik graag wandel en uitrust: de natuur van de Gulbergen. De vertrouwde omgeving werd een speeltuin voor ons allebei: ik leidde Eline rond op deze ‘berg’ en zij vond daarin de juiste omgeving voor de mooiste foto’s. Het was in het begin een beetje vreemd om te poseren, maar op een gegeven moment wist ze me zo op mijn gemak te stellen. We kwamen ’s avonds aan en na een warme en zonnige dag bleef er nog een smeulende avondzon over: deze tijd bleek een gouden keuze. Met simpele vragen en goede opmerkingen werd ik ontspannen. Het werkte héél soepel. Ik werd heel ontspannen èn blij. De foto’s spreken voor zich en het was een unieke belevenis, die zeker tot mijn hoogtepunten van het afgelopen jaar behoort.”
~ Niels

Ik kijk soms wel eens wat jaloers naar werk van fotografen die voor hun fotoshoots de meest adembenemende uitzichten hebben. Dat is hier in Nederland toch vrij moeilijk te vinden? Totdat ik Niels vroeg welke locatie nou echt bij hem paste voor zijn fotoshoot.  Het werd zijn favoriete wandellocatie. Ik kende deze plaats nog niet, behalve dan als voormalige vuilstort. We besloten de shoot een week te verzetten wegens noodweer. Dat bleek later nog net op tijd, omdat Niels een aantal dagen ervoor te horen had gekregen dat hij naar het buitenland zou vertrekken voor een nieuwe baan. Het werd een prachtige avond: we praatten voluit over zijn nieuwe toekomst, werden getrakteerd op een adembenemende zonsondergang en ontmoetten de behulpzame Bart, die zijn hand er niet voor omdraaide om ons mee te helpen. Niels, bedankt voor je openheid en de gezelligheid. Deze foto’s behoren ook voor mij zeker tot een aantal van mijn favorieten van het afgelopen jaar.

portretfotografie niels gulberg eindhoven gouden uur portretfotografie niels gulberg eindhoven gouden uur portretfotografie niels gulberg eindhoven gouden uur portretfotografie niels gulberg eindhoven gouden uur portretfotografie niels gulberg eindhoven gouden uur portretfotografie niels gulberg eindhoven gouden uur portretfotografie niels gulberg eindhoven gouden uur portretfotografie niels gulberg eindhoven gouden uur portretfotografie niels gulberg eindhoven gouden uur portretfotografie niels gulberg eindhoven gouden uur portretfotografie niels gulberg eindhoven gouden uur portretfotografie niels gulberg eindhoven gouden uur portretfotografie niels gulberg eindhoven gouden uur portretfotografie niels gulberg eindhoven gouden uur portretfotografie niels gulberg eindhoven gouden uur portretfotografie niels gulberg eindhoven gouden uur portretfotografie niels gulberg eindhoven gouden uur portretfotografie niels gulberg eindhoven gouden uur portretfotografie niels gulberg eindhoven gouden uur portretfotografie niels gulberg eindhoven gouden uur portretfotografie niels gulberg eindhoven gouden uur