HALLO! IK BEN ELINE

Jij bent niet dertien-in-een-dozijn.
Dus waarom zouden je foto's dat wel moeten zijn?

Ik maak beelden waarin het beste van jezelf naar boven komt.

speels zelfportret met lenzen

Op de foto gaan is soms ongemakkelijk. Je hebt geen idee wat je aan het doen bent. En al helemaal niet hoe dat er op de camera uitziet. Daarom is het wel zo fijn als je kunt vertrouwen op een fotograaf die jou op je gemak laat voelen. Foto's zijn namelijk net als spiegels: wanneer jij je niet ontspannen voelt, dan zie je dat terug in je foto's. Persoonlijke aandacht en een goede klik met de persoon die voor mijn lens staat vormen daarom voor mij de ideale ingrediënten voor authentieke beelden. En dat lukt het beste wanneer jij bijna vergeet dat de camera er is.

Mijn grootste passie is het creëren van creatieve portretten en het tot leven brengen van kleurrijke concepten. Dat kan in allerlei vormen. Van datingprofielfoto tot modellenportfolio en van lightpaintingportret tot Spotifycover; jij vraagt het, ik leg het voor je vast. Ik werk zowel vanuit mijn thuisstudio in Helmond als op locatie. Je hoeft absoluut geen professioneel model te zijn om een fotoshoot voor jezelf te boeken.

Wees vooral welkom.

WAT ANDEREN OVER MIJ ZEGGEN

zakelijk portret Helmond
portret met gekleurd tegenlicht in tunnel
lightpainting model met cirkels van licht

“Eline is een echte professional die haar vak verstaat. Tijdens de shoot zegt en doet ze de juiste dingen, waardoor een relaxte sfeer ontstaat. Ik voelde mij zelfs zo op mijn gemak dat ik op een gegeven moment vergat dat ik voor de lens stond. Deze natuurlijkheid spreekt ook uit de foto’s die ik na afloop van haar ontving. Klasse!”

“Eline is een schat! Ze is altijd enthousiast en probeert je op een unieke manier vast te leggen. Dat maakt dat het altijd een feestje is om met haar samen te mogen werken!”

"Niet alleen ben ik dolblij met de prachtige portretten die ze heeft gemaakt, ik vond het ook een hele leuke ervaring die ik iedereen zou aanraden.

Wat ben je een warm en mooi persoon, Eline! Ik kom zeker nog een keer terug bij je.”

— Frank

— Julianne

— Cassandra

Zakelijke portretfotografie

Portretfotografie

Lightpainting fotoshoot

Te zien geweest in:


Mijn andere passie is het delen van kennis met medefotografen. Gratis educatie en meer vind je op:

Finalist William Rutten Fotowedstrijd
Finalist 2018 en expositie "De finalisten komen" in Galerie Lichtzone te Groningen.

Scott Kelby's Worldwide Photowalk
Winnaar Eindhoven 2010 en honorable mentions worldwide.

FunX
Interview over werken als ZZP-er (klik hier om te lezen).

Strategieën voor slimme fotografen

Photo Digital Magazine

In de buurt Eindhoven