Hallo! Ik ben Eline

Ik maak beelden waarin het beste van jezelf naar boven komt.

Op de foto gaan is soms ongemakkelijk. Je hebt geen idee wat je aan het doen bent. En al helemaal niet hoe dat er op de camera uitziet. Daarom is het wel zo fijn als je kunt vertrouwen op een fotograaf die jou op je gemak laat voelen. Foto’s zijn namelijk net als spiegels: wanneer jij je niet ontspannen voelt, dan zie je dat terug in je foto’s. Persoonlijke aandacht en een goede klik met de persoon die voor mijn lens staat vormen daarom voor mij de ideale ingrediënten voor authentieke beelden. En dat lukt het beste wanneer jij bijna vergeet dat de camera er is.

Ik ben geboren en getogen in Breda, maar woon al weer heel wat jaren in Helmond. Als echte autodidact maak ik me graag van alles eigen: van fotografie en nabewerking tot zelf mijn website bouwen en pianospelen zonder noten te kunnen lezen. Fotograferen doe ik inmiddels al ruim 23 jaar. Eerst naast mijn vorige werk als docent, en nu al met veel plezier een aantal jaren fulltime. Ik geniet van de connecties die ik door de jaren heen maak met alle verschillende mensen die ik voor mijn lens mag ontmoeten.

Mijn grootste passie is het creëren van creatieve portretten en het tot leven brengen van kleurrijke concepten. Dat kan in allerlei vormen. Van datingprofielfoto tot modellenportfolio en van lightpaintingportret tot Spotifycover; jij vraagt het, ik leg het voor je vast. Ik werk zowel vanuit mijn eigen studio in Eindhoven als op locatie. Je hoeft absoluut geen professioneel model te zijn om een fotoshoot voor jezelf te boeken.

Wees vooral welkom.

“Jij bent niet dertien-in-een-dozijn.
Dus waarom zouden je foto’s dat wel moeten zijn?”

WAT ANDEREN OVER MIJ ZEGGEN

5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
“Eline is een echte professional die haar vak verstaat. Tijdens de shoot zegt en doet ze de juiste dingen, waardoor een relaxte sfeer ontstaat. Ik voelde mij zelfs zo op mijn gemak dat ik op een gegeven moment vergat dat ik voor de lens stond. Deze natuurlijkheid spreekt ook uit de foto’s die ik na afloop van haar ontving. Klasse!”
Frank
zakelijke fotografie
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
“Niet alleen ben ik dolblij met de prachtige portretten die ze heeft gemaakt, ik vond het ook een hele leuke ervaring die ik iedereen zou aanraden.
Wat ben je een warm en mooi persoon, Eline! Ik kom zeker nog een keer terug bij je.”

Cassandra
lightpainting
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
“Eline is een schat! Ze is altijd enthousiast en probeert je op een unieke manier vast te leggen. Dat maakt dat het altijd een feestje is om met haar samen te mogen werken!”
Julianne
portretfotografie

Te zien geweest in:

Finalist William Rutten Fotowedstrijd
Finalist 2018 en expositie “De finalisten komen” in Galerie Lichtzone te Groningen.

Scott Kelby’s Worldwide Photowalk
Winnaar Eindhoven 2010 en honorable mentions worldwide

FunX
Interview over werken als ZZP-er (klik hier om te lezen)

In de buurt Eindhoven

Mijn andere passie is het delen van kennis met medefotografen.
Gratis educatie en meer vind je op:

Strategieën voor slimme fotografen