Ik wil wel graag mooie foto’s van mezelf, maar…

Herkenbaar?

Voor mij namelijk wel. Ik ben erg kritisch op mezelf, en daarmee ook op de foto’s waar ik op sta. Maar wauw… wanneer ik dan eens foto’s heb waar ik mezelf mooi op vind, dan ben ik daar echt enorm trots op. En precies dat gevoel wil ik jou ook geven.

Er kunnen een heleboel redenen zijn waarom je kritisch bent over hoe je op de foto staat. En ik wil je laten zien dat die redenen jou er niet van hoeven te weerhouden om óók eens mooie foto’s van jezelf te hebben. Hoe jij op de foto staat is namelijk voor een groot deel afhankelijk van de fotograaf die ze maakt. Een goede fotograaf kijkt verder dan werken met de juiste camera en instellingen. Een goede fotograaf is iemand die je twijfels wegneemt en jouw mooiste kanten naar boven haalt.

En wat als ik je zou vertellen dat dat mogelijk is zonder dat je daar zelf al te veel moeite voor hoeft te doen?

Omdat…

… je nieuwe profielfoto’s nodig hebt.

…die badkamerselfie op Tinder echt niet meer kan.

je een modellenportfolio wilt opbouwen.

…je een gaaf concept wilt uitwerken.

…je gewoon eens mooie foto’s van jezelf wilt hebben.

Dit is hoe ik dat doe:

Zij gingen je voor:

BEKIJK PORTFOLIO
LEES REVIEWS

Dit krijg jij:

 • Een korte kennismaking via Skype of Facetime om alvast het ijs te breken en je wensen door te nemen.

 • Een fotoshoot van 1 – 1,5 uur op locatie van jouw keuze.

 • Een beveiligde online gallery met de mooiste professioneel bewerkte foto’s om uit te kiezen.

 • 10 foto’s van jouw keuze digitaal aangeleverd in twee formaten: in hoogste resolutie voor de mooiste afdrukken èn geoptimaliseerd voor social media.

 • Altijd de optie om meer foto’s of de gehele gallery af te nemen voor een aantrekkelijke prijs.

Prijs portretshoot:

€ 225,- incl. btw

JA, IK WIL OOK MOOIE FOTO’S VAN MEZELF

Dit krijg jij:

 • Een korte kennismaking via Skype of Facetime om alvast het ijs te breken en je wensen door te nemen.

 • Een fotoshoot van 1 – 1,5 uur op locatie van jouw keuze.

 • Een beveiligde online gallery met de mooiste professioneel bewerkte foto’s om uit te kiezen.

 • 10 foto’s van jouw keuze digitaal aangeleverd in twee formaten: in hoogste resolutie voor de mooiste afdrukken èn geoptimaliseerd voor social media.

 • Altijd de optie om meer foto’s of de gehele gallery af te nemen voor een aantrekkelijke prijs.

Prijs portretshoot:

€ 225,- incl. btw

JA, IK WIL OOK MOOIE FOTO’S VAN MEZELF

Veelgestelde vragen

Het antwoord op deze vraag is natuurlijk persoonlijk en voor iedereen anders. De meeste mensen die bij mij komen voor portretfoto’s doen dat omdat ze het leuk vinden om eens mooie foto’s van zichzelf te hebben. Gewoon voor zichzelf of voor op hun social media. Anderen willen ervaring opdoen voor de camera of een modellenportfolio opbouwen. Weer anderen hebben een concept in gedachten dat ze willen uitwerken. Wat jouw reden ook is: het hebben van mooie foto’s van jezelf is een goede boost voor je zelfvertrouwen en het is een ervaring waar je later met plezier op terug kunt kijken. (En je hebt de foto’s om ervan te kunnen blijven genieten.)

Tijdens een shoot wil ik de focus zoveel mogelijk op mijn onderwerp kunnen leggen: en dat ben jij. Daarom kies ik er bewust voor om zo lichtgewicht mogelijk te werken en dat betekent dat ik geen studio of flitsers gebruik. Samen kiezen we vooraf de beste locatie uit voor jouw mooiste foto’s. Dat kan zowel binnen als buiten zijn; of dat nu thuis is, in een bos of een veld of in de stad. Dat is dan ook wat ervoor zorgt dat jouw foto’s helemaal bij je passen.

Sommige foto’s zijn inderdaad van (semi)professionele modellen of modellen die bij mij een fotoshoot hebben geboekt om hun portfolio op te bouwen. Maar het overgrote deel van de foto’s die je hier vindt zijn gewone mensen zoals jij en ik, die niet dagelijks voor de camera staan. Ben je model of wil je een modellenportfolio opbouwen? Dan ben je van harte welkom om een fotoshoot te boeken. Maar ben je dat niet en wil je gewoon mooie foto’s van jezelf, voor je social media of om je Tinderprofiel te updaten? Ook dan doe ik dat met alle plezier voor je. Ik geloof namelijk dat iedereen mooi op de foto kan staan.

Lights, camera, action! Je kent het wel van het scènebordje voorafgaand aan bekende Hollywoodproducties. Tijdens een fotoshoot staan ontspannen en plezier maken voorop. Er is daarom niet één moment waarop de camera aan gaat, jij in de startblokken gaat staan en je opeens “aan” moet staan om te poseren. Mijn stijl kenmerkt zich door het vastleggen van mensen zoals ze zijn, in hun natuurlijke reacties en bewegingen. Met de juiste technieken en kleine aanwijzingen haal ik jouw persoonlijkheid naar boven en dat is wat ik met mijn camera vastleg. Na een tijdje vergeet je dat je voor de camera staat. En dat is een belofte die ik altijd nakom.

Ik ben superkritisch op foto’s. Vooral op foto’s van mezelf. En eigenlijk heeft iedereen dat wel een beetje. Toch geloof ik dat iedereen mooi op de foto kan staan als je tijdens het maken van de foto’s aandacht besteedt aan de juiste dingen. Mijn werkwijze is erop gericht om de fotoshoot dicht bij jouzelf te houden en om jou echt vast te leggen zoals je bent. Ik laat je tussendoor meekijken achterop de camera, zodat je een beeld krijgt van hoe je op de foto staat en waarbij ik rekening houd met wat jij mooi vindt.

Wat een gekke vraag eigenlijk. Toch is het zo dat het overgrote deel van de mensen die een fotoshoot voor zichzelf boeken bestaat uit vrouwen. Dat betekent natuurlijk niet dat je als man geen fotoshoot voor jezelf kunt boeken. Integendeel zelfs: ik vind mannen – net als vrouwen – ontzettend leuk om te fotograferen. Langzamerhand merk ik dat het steeds normaler wordt om als man zijnde een fotoshoot voor jezelf te boeken om dezelfde redenen waarom vrouwen dat doen: om mooie foto’s van jezelf te hebben, om je LinkedIn-profiel te updaten, omdat je Tinderprofiel wel een opfrisser kan gebruiken of omdat je verrast wilt worden door hoe jij op de foto kunt staan.

Ik ben gek op thema’s en concepten. Jouw foto’s moeten vooral jouw karakter en uitstraling reflecteren, dus hecht ik veel waarde aan jouw input. Ik vind het enorm leuk om mee te denken over styling en aankleding, dus ik word alleen maar blij wanneer ik jouw ideeën samen met jou mag uitwerken om iets moois neer te zetten. Van kleding tot haar en make-up, ik denk met je mee om jouw idee te vertalen naar de mooiste beelden.

De prijs voor een portretshoot geldt voor 1 persoon. Wil je samen met iemand anders op de foto, bijvoorbeeld met een vriend(in) of familielid? Je kunt dan een portretshoot voor twee personen boeken voor een meerprijs van 20 Euro. Jullie mogen dan in totaal 10 foto’s uit de uiteindelijke gallery uitzoeken. Met natuurlijk dezelfde opties om tegen een aantrekkelijke prijs meer foto’s uit de gallery af te nemen. Wil je met meer dan twee mensen op de foto? Bijvoorbeeld met je vriendengroep of je gezin? Neem dan even contact met me op met het formulier onderaan deze pagina. Dan stuur ik je geheel vrijblijvend een prijs op maat toe.

Jazeker! Je kunt daarvoor gewoon een portretshoot boeken. Tijdens het kennismakingsgesprek vooraf bespreken we wat jij precies nodig hebt om samen te komen tot een sterk portfolio en de juiste ervaringen om mee te nemen in je modellenwerk.

Uiteraard! Als zelfstandig ondernemer weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om je online zichtbaarheid te vergroten. Mensen willen graag het gezicht achter jouw bedrijf zien: weten wie je bent en wat je doet. Jouw bedrijf is alles behalve stock, dus het is zonde als je foto’s dat wel zijn. Deze portretshoot is zeker geschikt voor (zakelijke) profielfoto’s of foto’s voor je social media. Wil je je foto’s echter commercieel gaan gebruiken, bijvoorbeeld op je website, marketingmateriaal of advertenties? Dan denk ik graag met je mee om tot een maatwerkpakket te komen zodat je echt de foto’s krijgt die jij nodig hebt. Neem hiervoor even contact met me op.

Ik woon zelf in Helmond. Per kilometer reken ik een reiskostenvergoeding van 19 cent. Natuurlijk kunnen we elkaar ook tegemoetkomen door op een centraal gelegen locatie af te spreken.

Klaar om jouw portretshoot te boeken?
Of heb je nog vragen? Stuur me een bericht en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Klaar om jouw portretshoot te boeken?
  Of heb je nog vragen? Stuur me een bericht en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  CONTACT OPNEMEN