Reviews

Ik kan natuurlijk prima zelf vertellen wat een fotoshoot bij mij inhoudt.
Maar een echt goed beeld schetsen van een shoot?
Dat kan ik beter overlaten aan de mensen die ook daadwerkelijk voor mijn lens hebben gestaan.
Dit zijn de mensen die jou voorgingen en hier delen ze hun ervaring.

“Wij hebben een geweldige loveshoot gehad met Eline. Eline is professioneel en erg klantgericht. Zij creëerde snel een ongedwongen en fijne sfeer, waardoor wij niet meer gericht waren op de camera. Eline maakte het met haar werkwijze en haar zachte persoonlijkheid een onvergetelijke ervaring voor ons. Het resultaat: supermooie foto’s die wij voor altijd zullen koesteren.”

Free en Margareth Maduro
loveshoot

“Eline’s foto’s zijn altijd bijzonder en geven mij een vertrouwd gevoel. Een fotoshoot met Eline is altijd leuk. Ze is creatief, maar staat ook open voor spontane acties. Samenwerken met Eline wordt zo echt een feestje!”

Pieter Hordijk – zelfstandig ondernemer
portretshoot en zakelijk portret

“Mijn twee meiden, beiden zo fotogeniek, maar een goede fotograaf moet toch hun juiste angle kunnen vinden om ze op de gevoelige plaat te zetten. Beiden twee verschillende uitstralingen. De één gevoelig, de ander timide. De één professioneel, de ander nog wat onzeker. Als een wakende leeuwin sluip ik om mijn welpen heen, om ze op hun gemak te stellen of gewoon enkele tips te geven. Maar nee, totaal niet nodig. Ze vinden het allemaal superleuk. Een leuke speelse locatie, stoere kleding… Je ziet de relatie tussen Eline en de meiden groeien. Als een grote zus die even met de zusjes gaat shooten. En als je dan de foto’s ziet…dan raak je overwhelmed met emoties. Je kindjes, zo mooi en professioneel gekiekt. No words…wel! De foto’s raken mij diep in mijn hart. Alsof je even mag kijken diep in hun ziel…striking.”

Irene Adriaans – moeder van Bradley en Ashley
portretfotografie en fashionshoot

portretshoot Amsterdam Julianne

“Eline is een schat! Ze is altijd enthousiast en probeert je op een unieke manier vast te leggen. Dat maakt dat het altijd een feestje is om met haar samen te mogen werken!”

Julianne Ottenbros – Fotografe
portretfotografie en samenwerkingen

portret Gulberg

“30 juli was het dan zover: de fotosessie met Eline. Ik nam Eline mee naar een plek waar ik graag wandel en uitrust: de natuur van de Gulbergen. De vertrouwde omgeving werd een speeltuin voor ons allebei: ik leidde Eline rond op deze ‘berg’ en zij vond daarin de juiste omgeving voor de mooiste foto’s. Het was in het begin een beetje vreemd om te poseren, maar op een gegeven moment wist ze me zo op mijn gemak te stellen. We kwamen ‘s avonds aan en na een warme en zonnige dag bleef er nog een smeulende avondzon over: deze tijd bleek een gouden keuze. Met simpele vragen en goede opmerkingen werd ik ontspannen. Het werkte héél soepel. Ik werd heel ontspannen èn blij. De foto’s spreken voor zich en het was een unieke belevenis, die zeker tot mijn hoogtepunten van het afgelopen jaar behoort.”

Niels Smallenbroek
portretshoot

portret namasté Waalre

“Eline is een fotografe die haar vak verstaat. En die weet hoe ze mensen die denken dat ze niet fotogeniek zijn (moi) ontzettend mooi op de gevoelige plaat kan vastleggen. En als je foto’s erom vragen – zoals mijn Namastéfoto – dan voegt ze daar met haar Photoshopvaardigheden nog net wat méér magie aan toe. Dankjewel Eline!”

Fabiënne Fooij
portretshoot en zakelijk portret

zakelijk portret lamp

“Eline is een echte professional die haar vak verstaat. Tijdens de shoot zegt en doet ze de juiste dingen, waardoor een relaxte sfeer ontstaat. Ik voelde mij zelfs zo op mijn gemak dat ik op een gegeven moment vergat dat ik voor de lens stond. Deze natuurlijkheid spreekt ook uit de foto’s die ik na afloop van haar ontving. Klasse!”

Frank – contentspecialist
zakelijk portet

loveshoot amsterdam honden

“Wij zijn ongelofelijk blij met de foto’s. En ze zijn met al onze Facebookvrienden gedeeld. De mensen die zich hebben ingezet om al deze stumpers uit Spanje en Portugal naar ons in Nederland te krijgen vonden het geweldig om te zien dat ze nu in een grote en gelukkige roedel wonen.”

Harry en Monique van Veen – eigenaren van maar liefst tien hondjes en meerdere katten die zij redden van verwaarlozing

portret pianist David Hordijk Eindhoven

“Eline fotografeerde de prachtige actiefoto op de achterkant van mijn album. Zij legt mensen vast zoals ze zijn.”

newbornshoot review

“Eline is bij ons geweest voor een zwangerschapsshoot en een newbornshoot. We vinden dat ze het superleuk doet. Ze zorgt er echt voor dat je je op je gemak voelt tijdens het maken van de foto’s. Bij het zien van de foto’s moeten we nog steeds allebei een traantje wegpinken. Mooie herinneringen voor altijd…”

Daan en Monique
zwangerschapsshoot en newbornshoot