Reviews

Ik kan natuurlijk prima zelf vertellen wat een fotoshoot bij mij inhoudt.
Maar een echt goed beeld schetsen van een shoot?
Dat kan ik beter overlaten aan de mensen die ook daadwerkelijk voor mijn lens hebben gestaan.
Dit zijn de mensen die jou voorgingen en hier delen ze hun ervaring.

casual lachend portret man Eindhoven

“Vooraf was mijn grootste angst de fotoshoot zelf. Ik hou er niet van om gefotografeerd te worden, dus hier zag ik tegenop. Eline zorgt er op een persoonlijke en sociale manier voor dat eigenlijk alles vanzelf gaat en er sprake is van een ontspannen sfeer! Voor mij was het fijn dat alles zo soepel verliep. Eline zorgt ervoor dat de juiste locaties worden uitgekozen, ook voor goede contrasten, kleurcombinaties, e.d., waardoor er sprake is van een succesvolle fotoshoot.

Heb je het net zoals ik niet zo op foto’s, maar ben je toch op zoek naar een mooi resultaat, dan ben je bij Eline aan het juiste adres. Een absolute aanrader!”

Mark
portretfotografie

zakelijk portret Eindhoven

“Ik vind het normaliter redelijk ongemakkelijk om gefotografeerd te worden en ben ook geneigd om fotomomenten in het dagelijks leven te vermijden. Vandaar dat ik weinig foto’s van mezelf had. Mijn zorg was daarom dat de fotoshoot mogelijk ongemakkelijk zou worden. Gelukkig was dat helemaal niet het geval. Je zorgde voor een ontspannen sfeer, waardoor het maken van de foto’s niet ongemakkelijk was. Dus die zorg is niet uitgekomen.

Tijdens de shoot zijn we tijdens een pauze even een kopje koffie gaan drinken. We konden gezellig praten over verschillende onderwerpen. Voor mij was dit moment een goed voorbeeld van hoe de sfeer tijdens de shoot beter beschreven kan worden als leuk en gezellig in plaats van zakelijk.

Je maakt goede foto’s van hoge kwaliteit. Dus voor de service die algemeen wordt verwacht van een fotograaf, kunnen ze zeker bij je terecht. Daarnaast ben je ook een open en vriendelijk persoon en zorg je voor een leuke ervaring. Dus bij jou kunnen ze terecht voor goede foto’s die op een leuke manier gemaakt worden!”

Jeremy
portretfotografie

pianist onderhoudt snaren van een Bechstein vleugel

“Er zijn onwijs veel fotografen in Nederland. Via Google had ik vele websites bezocht. Uiteindelijk had ik voor de fotograaf gekozen waarbij ik een vertrouwd gevoel kreeg n.a.v. de tekst op de website en de portfolio. De grootste twijfel was uiteraard of er een klik zou zijn tussen ons. Zoals Eline zich omschrijft via haar website, zo is zij ook in het echt! Heel lief, oprecht geïnteresseerd en bracht mij vanaf de eerste seconde op mijn gemak. Daarnaast is zij erg professioneel en kan hele mooie foto’s maken die mij weergeven zoals ik werkelijk ben!

Buiten foto’s maken voor op social media was mijn favoriete gedeelte van de fotoshoot. Eline kijkt naar mogelijkheden waar een ‘”niet-fotograaf” zoals ik keihard voorbij zou lopen. Zoals een oude/kapotte schutting, voetbalveld of een beschilderde elektriciteitskast. Er wordt rekening gehouden met jouw kledingkeuze i.c.m. achtergrond/omgeving. Ook in huis was er een leuk moment. Bij de shoot mag je namelijk jezelf zijn. Zo werd gevraagd: ‘Waar zou jij het liefst een pianoconcert spelen?’ Ik antwoordde ‘Carnegie Hall in New York.’ Dat mocht ik mezelf inbeelden voordat ik piano begon te spelen. Tijdens het spelen dacht ik even niet meer aan de fotoshoot maar was ik in een andere wereld. De foto’s zeggen meer dan genoeg!

Tussendoor maakte Eline soms een grapje, waardoor jouw ware lach naar voren komt. Als je een beetje onzeker bent of niet precies weet hoe jij wil staan, kan zij goed adviseren over bepaalde poses. Niks is geforceerd. Heel snel kreeg ik het gevoel alsof ik Eline al jaren ken. Het voelde namelijk aan als een vriendin, die ik lange tijd niet heb gezien. Dus heel vertrouwd. Zij is heel creatief en problemen bestaan niet. Ze kan namelijk goed improviseren waardoor een mislukt lijkende foto erg mooi uit de verf komt. Ze heeft een flinke afstand afgelegd om bij mij thuis te komen. Dat zegt al genoeg over haar passie en toewijding als fotografe. Na de fotoshoot kreeg ik de vrijheid om de foto’s van m’n voorkeur te selecteren. Daarna heeft zij het mooi en professioneel bewerkt.

Een geweldige persoonlijkheid vol humor en inlevingsvermogen. Eline laat het beste van mijzelf naar voren komen tijdens de shoot. Zodra ik weer een fotoshoot nodig heb is zij de eerste die ik zal opbellen. Ik beveel haar van harte bij iedereen aan. Je zult er absoluut geen spijt van krijgen!”

Etiënne Vrolijk – painodocent
portret en zakelijke fotografie

“Mijn twee meiden, beiden zo fotogeniek, maar een goede fotograaf moet toch hun juiste angle kunnen vinden om ze op de gevoelige plaat te zetten. Beiden twee verschillende uitstralingen. De één gevoelig, de ander timide. De één professioneel, de ander nog wat onzeker. Als een wakende leeuwin sluip ik om mijn welpen heen, om ze op hun gemak te stellen of gewoon enkele tips te geven. Maar nee, totaal niet nodig. Ze vinden het allemaal superleuk. Een leuke speelse locatie, stoere kleding… Je ziet de relatie tussen Eline en de meiden groeien. Als een grote zus die even met de zusjes gaat shooten. En als je dan de foto’s ziet…dan raak je overwhelmed met emoties. Je kindjes, zo mooi en professioneel gekiekt. No words…wel! De foto’s raken mij diep in mijn hart. Alsof je even mag kijken diep in hun ziel…striking.”

Irene – moeder van Bradley en Ashley
portretfotografie en fashionshoot

portret Gulberg

“30 juli was het dan zover: de fotosessie met Eline. Ik nam Eline mee naar een plek waar ik graag wandel en uitrust: de natuur van de Gulbergen. De vertrouwde omgeving werd een speeltuin voor ons allebei: ik leidde Eline rond op deze ‘berg’ en zij vond daarin de juiste omgeving voor de mooiste foto’s. Het was in het begin een beetje vreemd om te poseren, maar op een gegeven moment wist ze me zo op mijn gemak te stellen. We kwamen ‘s avonds aan en na een warme en zonnige dag bleef er nog een smeulende avondzon over: deze tijd bleek een gouden keuze. Met simpele vragen en goede opmerkingen werd ik ontspannen. Het werkte héél soepel. Ik werd heel ontspannen èn blij. De foto’s spreken voor zich en het was een unieke belevenis, die zeker tot mijn hoogtepunten van het afgelopen jaar behoort.”

Niels
portretshoot

“Eline’s foto’s zijn altijd bijzonder en geven mij een vertrouwd gevoel. Een fotoshoot met Eline is altijd leuk. Ze is creatief, maar staat ook open voor spontane acties. Samenwerken met Eline wordt zo echt een feestje!”

Pieter – zelfstandig ondernemer
portretshoot en zakelijk portret

zakelijk portret lamp

“Eline is een echte professional die haar vak verstaat. Tijdens de shoot zegt en doet ze de juiste dingen, waardoor een relaxte sfeer ontstaat. Ik voelde mij zelfs zo op mijn gemak dat ik op een gegeven moment vergat dat ik voor de lens stond. Deze natuurlijkheid spreekt ook uit de foto’s die ik na afloop van haar ontving. Klasse!”

Frank – contentspecialist
zakelijk portet

“Eline fotografeerde de prachtige actiefoto op de achterkant van mijn album. Zij legt mensen vast zoals ze zijn.”

portret namasté Waalre

“Eline is een fotografe die haar vak verstaat. En die weet hoe ze mensen die denken dat ze niet fotogeniek zijn (moi) ontzettend mooi op de gevoelige plaat kan vastleggen. En als je foto’s erom vragen – zoals mijn Namastéfoto – dan voegt ze daar met haar Photoshopvaardigheden nog net wat méér magie aan toe. Dankjewel Eline!”

Fabiënne
portretshoot en zakelijk portret

portretshoot Amsterdam Julianne

“Eline is een schat! Ze is altijd enthousiast en probeert je op een unieke manier vast te leggen. Dat maakt dat het altijd een feestje is om met haar samen te mogen werken!”

Julianne Ottenbros – Fotografe
portretfotografie en samenwerkingen

loveshoot amsterdam honden

“Wij zijn ongelofelijk blij met de foto’s. En ze zijn met al onze Facebookvrienden gedeeld. De mensen die zich hebben ingezet om al deze stumpers uit Spanje en Portugal naar ons in Nederland te krijgen vonden het geweldig om te zien dat ze nu in een grote en gelukkige roedel wonen.”

Harry en Monique van Veen
eigenaren van maar liefst tien hondjes en meerdere katten die zij redden van verwaarlozing

“Wij hebben een geweldige loveshoot gehad met Eline. Eline is professioneel en erg klantgericht. Zij creëerde snel een ongedwongen en fijne sfeer, waardoor wij niet meer gericht waren op de camera. Eline maakte het met haar werkwijze en haar zachte persoonlijkheid een onvergetelijke ervaring voor ons. Het resultaat: supermooie foto’s die wij voor altijd zullen koesteren.”

Free en Margareth
loveshoot

newbornshoot review

“Eline is bij ons geweest voor een zwangerschapsshoot en een newbornshoot. We vinden dat ze het superleuk doet. Ze zorgt er echt voor dat je je op je gemak voelt tijdens het maken van de foto’s. Bij het zien van de foto’s moeten we nog steeds allebei een traantje wegpinken. Mooie herinneringen voor altijd…”

Daan en Monique
zwangerschapsshoot en newbornshoot