REVIEWS: ZIJ GINGEN JE VOOR!

Dit is wat anderen zeggen over hun fotoshoot.

Ik kan natuurlijk prima vertellen wat een fotoshoot bij mij inhoudt.
Maar een echt goed beeld schetsen van een shoot?
Dat kan ik beter overlaten aan de mensen die ook daadwerkelijk voor mijn lens hebben gestaan.
Dit zijn de reviews van mensen die jou voorgingen en hier delen ze hun ervaring.

Gaya
portretfotografie

“Het boeken van een shoot was voor mij een enorme drempel vanwege mijn onzekerheden. Ik heb veel negatieve ervaringen gehad met foto’s/opnames. Elke keer als ik de resultaten kreeg zag ik niet mijzelf terug in die beelden. Dat vond ik super zonde. Mijn zus ging mij al een aantal keer voor bij Eline en wat waren die foto’s PRACHTIG! Op een gegeven moment heb ik de knoop doorgehakt en heb ik een shoot geboekt.

Vooraf aan de shoot hadden we al super leuk contact over de styling. De ideeën van Eline zijn zo ontzettend uniek en creatief. Ik had er al ontzettend veel zin in.
De dag van de shoot voelde voor mij alsof ik met een vriendin op pad ging. Ik voelde mij zo erg op mijn gemak, de tijd vloog voorbij. Juist het mega persoonlijke en klunzige af en toe wat er achter de schermen gebeurt vond ik zo leuk aan de shoot. Dat maakt het een dag om niet te vergeten. We hebben ons rot gelachen.

Op de foto’s die ze liet zien zag ik een Gaya die ik het liefste zie. De foto’s die ze maakt vertellen een verhaal over je persoonlijkheid: “dat ben ik gewoon!” De fotoshoot met Eline haalde het beste in mij naar boven. Ik zag mijzelf van kanten waarvan ik niet wist dat ik het in me had. Dit is dus echt 180 graden anders dan de andere ervaringen.

Ik ben Eline zo dankbaar dat ze de drempel omlaag heeft weten te halen en daarbij nog een schepje erbovenop doet en mij ook nog zodanig weet te laten stralen op de foto’s.

Twijfel NIET! Het hele proces van plannen maken tot het ontvangen van je foto’s is echt een top ervaring en alleen al aan te raden voor de gezelligheid. Maar dit staat echt gelijk aan de prachtige foto’s die je krijgt. Ik ga in ieder geval nog een keer voor de lens!

Zeer zeker tot de volgende keer.

loveshoot koppel Genneper Parken Eindhoven

Thari
portretfotografie

“Ik heb samen mogen werken met Eline om mijn portfolio aan te sterken. Via social media hebben wij elkaar gevonden en het bleek al snel een match te zijn! Ik gaf tijdens ons mailcontact aan dat ik foto’s wilde die ik over 2 jaar nog steeds kon gebruiken, timeless. Binnen dat idee konden we alle kanten op gaan. De samenwerking is daarbij het belangrijkste voor mij. Iedereen moet tevreden zijn met het resultaat en zich dus vrij voelen om zichzelf uit te spreken. Dat kon, en daarom ben ik zo ontzettend blij met de foto’s. Het favoriete deel van de shoot is moeilijk uit te kiezen, omdat de hele shoot geweldig was. Mijn favoriete moment was na de shoot, het nagenieten met het team. het samen afwachten tot we de foto’s ook echt konden zien. Dat was zo’n heerlijke spanning. Vooral omdat iedereen zo blij was met de shoot en de samenwerking, de foto’s konden niet anders dan goed zijn. En dat waren ze zeker! De eerste set foto’s die Eline had opgestuurd waren ongelofelijk. Ik doe al een tijdje modellenwerk, maar ben nog niet gewend om mijzelf zo te zien. En bij de eerste foto’s kon ik niet stoppen met kijken. Ik herkende mezelf niet. Ik leek zo anders, maar toch ook weer niet. Alsof Eline mij op een hele andere manier heeft kunnen vastleggen. Een andere kant. Ik ben er ongelofelijk blij mee, en er komen nog heel wat foto’s aan. Ik kan niks anders zeggen dan dat Eline geweldig is om mee te werken. Ze weet heel goed hoe ze je moet vastleggen zodat je jezelf terug ziet vanuit een nieuw perspectief. Daarnaast is het natuurlijk ook heel gezellig en voelt het vertrouwd. Je voelt je op je gemak waardoor de foto’s alleen maar beter worden. Echt een van mijn favoriete shoots ooit!”

loveshoot koppel Genneper Parken Eindhoven

Kathrine
portretfotografie

“Eline and I have worked together for many years now. She is one of the photographers I always look forward to seeing again not only for her amazing photography skills but also because I always have the most fun with her. Her work is outstanding and so is the environment she creates through her energy, beautiful styling, and expertise.
As a professional model I’ve found that it can be quite difficult to find a photographer who provides this the way Eline does.
Whether you have never been in front of a camera before or it’s your job, I can only recommend this girl!”

loveshoot koppel Genneper Parken Eindhoven

Stijn
fashion- en portretfotografie

“Ik kan met enthousiasme delen dat Eline een enorm fijn, lief en getalenteerd iemand is om mee samen te werken. Ik ben op de best mogelijke manier verrast door de foto’s, de samenwerking en de algehele dag.

Voor mij is een goede klik en wederzijds artistiek begrip het allerbelangrijkste tijdens een samenwerking met een fotograaf, dit heeft Eline absoluut waargemaakt. Voor de camera ben ik erg dynamisch en bewegelijk, ik dans als het ware meer dan dat ik poseer. Het komt daarom vaak écht neer op de voelsprieten van de fotograaf om op de juiste momenten foto’s te maken. Eline heeft op een gracieuze wijze de dynamiek van de fotoshoot vast weten te leggen. Losstaand van het feit dat er hardstikke toffe foto’s uit zijn gekomen, herinner ik me dag voornamelijk ook als heel erg leuk. Eline doet écht de moeite om jou als persoon beter te leren kennen en een leuk en fijn gesprek komt dan ook al snel op gang. Eline luistert goed naar wensen en laat regelmatig tussentijds wat foto’s zien ter ideevorming. Er wordt tijdens de fotoshoot gekeken, gebrainstormd en geëxperimenteerd. Door deze werkwijze voelde het dan ook echt als een samenwerking. Zelf word ik er altijd een beetje allergisch van wanneer ik mezelf teveel model of ‘puppet ‘ van de fotograaf ga voelen. Dit was dus totaal niet het geval, alles ging zoooo organisch. Eline heeft me heel erg mooi laten voelen. Ik voelde me 100% op mijn gemak en daardoor durfde ik praktisch gezien alles en kon ik stralen.

Ook moet ik een groot compliment geven over de techniek. De kwaliteit van de foto’s is schitterend en ook het oog voor compositie is haarscherp. Er worden logische keuzes gemaakt met betrekking tot compositie, licht en lens die de foto op zijn best mogelijke manier accentueren. Tevens is de nabewerking van de foto’s echt schitterend gedaan. Ik heb zelden met een fotograaf samengewerkt die zoveel aandacht besteedt aan het verfijnen en fine-tunen van geschoten foto’s.

Deze dag zal ik niet snel vergeten. Zoveel leuke momentjes! Het allerleukste vond ik persoonlijk wel het samen experimenteren, eindeloos rondjes lopen op strijp om de perfecte locatie te vinden (uiteindelijk gevonden), en het lachen. Ik heb zo hard gelachen! Eline, dikke vette merci daarvoor.

Tot slot wil ik Eline dan ook écht aanbevelen. Eline laat je op je gemak, vertrouwd en mooi voelen. Niets is stom of gek, het is een dag vol eindeloze mogelijkheden en dat maakt het echt heel leuk. Er is totaal geen sprake van schaamte. Eline luistert goed naar je wensen maar toont zelf ook visuele input die sterk bijdraagt aan de artistieke beleving van de foto’s. Ik zou bijna durven garanderen dat er foto’s en herinneringen uit zullen komen die je voor de rest van je leven zult blijven koesteren. Dat is bij mij in ieder geval wel het geval.”

Esmee
portretfotografie

“Ik moet eerlijk toegeven, ik vond het enorm spannend om voor de camera te staan. Bijna koos ik ervoor om het te annuleren, maar nee, ik vond het tijd om wat voor mezelf te doen. Voorafgaand aan de shoot, had ik een vrij negatief zelfbeeld, maar na een middag met Eline sloeg dat beeld compleet om. Vanaf moment 1 was het gezellig en comfortabel. Eline gaf fijne aanwijzingen en dat maakte het hele proces een stuk makkelijker. Ik wilde vooral wat natuurlijks, en dat is zeker gelukt, maar wat het leukst bleek was het experimenteren met verschillende outfits en attributen. De focus lag helemaal bij mij, ondanks dat ik dat niet gewend ben, heb ik enorm gelachen en genoten. De spanning om daarna de resultaten te zien bleef eventjes in de lucht hangen, maar toen ik de foto’s zag was ik meteen verliefd. Ik kon duidelijk zien hoeveel tijd en werk erin is gestoken door Eline en daar zal ik haar dan ook voor eeuwig dankbaar voor zijn. Investeer in jezelf want ja, jij mag er ook zijn!”

Cassandra
lightpainting

“Wat was ik nerveus voor de shoot. Ik maak altijd liever zelf de foto’s en vermijd zo eigenlijk dat ik er zelf op kom te staan. Toch leek het me een fantastische ervaring om een light painting shoot te doen en na kort wikken en wegen heb ik besloten om ervoor te gaan.
En wat ben ik blij met die beslissing! Normaal voel ik me een gepofte aardappel op foto’s, maar Eline wist me meteen op mijn gemak te stellen in haar thuisstudio. Vanaf het overleg welke outfit het beste zou werken, tot de hulp met poseren, het is duidelijk dat ze weet wat ze doet. Door de fijne en ontspannen sfeer en de constante aanmoedigingen van Eline voelde ik me steeds zelfverzekerder en toen ik tussendoor steeds even de foto’s kon zien was ik verbijsterd hoe gaaf ik op de foto stond.
Niet alleen ben ik dolblij met de prachtige portretten die ze heeft gemaakt, ik vond het ook een hele leuke ervaring die ik iedereen zou aanraden.

Wat ben je een warm en mooi persoon, Eline! Ik kom zeker nog een keer terug bij je.”

Enya
boudoirfotografie

“Ik was op zoek naar een fotograaf voor een boudoir shoot die ik als cadeau kreeg van mijn vriend (best present ever!). Al snel kwam ik bij de fotografen uit die dit standaard aanbieden, maar dit voelde voor mij niet uniek en op maat genoeg. Ik vond het spannend om te vragen of Eline hier voor open stond, omdat zij een vriendin van ons is en het een intieme shoot zou worden. Gelukkig stond ze hier mega voor open en liet ze de keuze geheel aan mij (ook als ik later van gedachten zou veranderen). Dit gaf mij een heel fijn en geruststellend gevoel.

Eline hielp mij bij het maken van keuzes over de stijl en setting door de juiste vragen te stellen en met aan te moedigen om een moodboard te maken. De voorpret was begonnen! We regelden een super romantische bruidssuite in een kasteeltje en hebben een geweldige dag gehad op deze droomlocatie.

Vanaf moment 1 zorgt Eline voor een ontspannen èn gezellige sfeer. Niets is te gek voor haar en ze moedigde me aan om mezelf helemaal over te geven aan het moment waardoor ik mezelf volledig kon laten zien. Ik vond het heel fijn dat ze meedenkt in de poses en zelf ook opgaat in de shoot. We hadden samen gerust nog een dag kunnen spenderen met alle toffe ideeën, maar het resultaat is echt prachtig geworden. Het is een groot cadeau om deze shoot mee te maken maar ook om jezelf zo terug te zien, wow!

Eline is erg creatief en kan heel goed zichzelf inleven in concepten. Het zijn daarom echt unieke foto’s geworden en niet standaard. Ik bewonder Eline als persoon om haar zachte kracht, wat een fijn mens om mee samen te werken!”

Wilson
fashionfotografie

“Over het algemeen had ik neutrale verwachtingen van de shoot. Ik had wel vernomen dat Eline een goeie fotograaf was dus ik had zeker al positieve verwachtingen. Echter, nadat ik een paar vreugde geluidjes hoorde tijdens de shoot en de eerste foto’s zag was ik helemaal verkocht. Ik vond het zo leuk dat Eline zo tevreden was met haar foto’s dat het mij nog meer up-lifte. Ze had veel ideeën en ik ben gewoon meegegaan in haar visie en ik was zeer tevreden met het eind resultaat, just AMAZING shots.
Ik zou Eline zeker aanraden aan andere. Ze heeft passie voor het werk en ze gaat voor de beste shoots. Ze zorgt ervoor dat je comfortabel blijft en stelt vragen indien het nodig is. Ze is verder super gezellig en een aangename persoon om mee te werken. Ik hoop nog een keer met haar samen te werken in de toekomst.
10/10″

Femke
portretfotografie

“Een tijdje geleden ben ik in contact gekomen met Eline. We hebben wat ideeën uitgewisseld en al snel hadden we een fotoshoot gepland. Omdat ik vaker voor de camera sta, ga ik altijd vrij open in de shoot omdat elke fotograaf anders is, maar ondanks mijn ervaring was ik zo verrast door Eline. Zij geeft hele fijne aanwijzingen tijdens de shoot en zorgt dat de sfeer erg goed is waardoor het shooten met haar zo soepel verloopt.
Ik had als model de mogelijkheid om aan te geven wat ik mooi vond en samen maakten we er een geslaagde shootmiddag van en met geweldig resultaat. Het voelde echt als een top team samen, zij sloot erg goed bij mij aan.
Eline is uniek, mee- en ruimdenkend en niet geheel onbelangrijk een ontzettend leuke vrouw.
Ik ga in de toekomst zeker nog een shoot met haar plannen! Tot snel!”

Maartje
zakelijke fotografie

“Een fotoshoot bij Eline voelt als een cadeau. Dankzij de tijd die ze neemt tijdens de shoot, de aandacht die ze steekt in de nabewerking en natuurlijk het resultaat dat je vol trots aan de wereld wil showen. Ze snapt wat ik met de foto’s wil uitstralen en ik ben heel blij met de eigenheid die er daardoor vanaf straalt.”

M.
portretfotografie

“Poseren is niets voor mij, dus ik maakte me van tevoren een beetje ongerust dat het allemaal te “gemaakt” zou overkomen. Maar Eline stelt je met haar rustige natuur helemaal gerust. Door vragen te stellen, probeert ze je in een bepaalde setting te krijgen zodat de foto ook zo natuurlijk mogelijk overkomt.

Iedereen vindt 1 stukje van zichzelf minder mooi en Eline houdt hier helemaal rekening mee. Mijn favoriete gedeelte van de fotoshoot was het dingetjes uitproberen, uitvinden welke kant van jezelf beter uitkomt op de foto.

Eline is fantastisch en professioneel. Ik zou zeker een fotoshoot bij haar boeken.”

Hildeleen
portretfotografie

“Eline is een geweldige fotograaf. Ik ben erg blij dat zij mijn eerste set foto’s heeft gemaakt voor mijn portfolio. Zij is behalve een superleuk mens ook lief, grappig en behulpzaam tijdens het proces. Een fotograaf die je op je gemak weet te stellen, ook als je geen ervaring hebt. We hebben ontzettend veel gelachen en daarom kon ik mij makkelijk openstellen om te poseren en lekker loslaten. Het voelde als teamwork en alles ging heel vloeiend en heeft tot hele mooie resultaten geleidt. Ik vind de foto’s geweldig!
Ben Eline heel dankbaar dat zij mij wilde fotograferen toen ik mij in het diepe wilde gooien om voor de lens te staan. Dus ik raad haar zeker aan om bijvoorbeeld je portfolio te starten, om het aan te vullen of gewoon een leuke herinnering wilt hebben voor jezelf om te delen met vrienden, familie of je socials.”

Ammar
portretfotografie

“Working with Eline was something I really enjoyed and I also really needed as someone who doesn’t have much experience in front of the camera she made sure that I’m comfortable which contributed to my overall confidence, the results were amazing, and I would definitely work with her again.”

Tamika
beautyfotografie

“Mijn verwachtingen vooraf waren vooral positief, ik volgde Eline al een tijdje en ben geobsedeerd door haar werk. Tijdens het shooten zorgde ze ervoor dat ik mij comfortable voelde en ze was heel openminded wat ik persoonlijk heel fijn vind. Tussendoor liet ze mij al wat foto’s zien wat ze had geknipt op haar camera en toen al vond ik het resultaat er al super uitzien! Ik raad het iedereen aan om een shoot te booken bij Eline! Krijg je zeker geen spijt van!”

Ronald
portretfotografie

“Na het videogesprek vooraf had ik nog meer vertrouwen in de fotoshoot dan daarvoor, en na de shoot zelf was dat vertrouwen nog hoger. Mijn favoriete gedeelte van de fotoshoot was de persoonlijke aanpak die je had. Toen ik de foto’s ontving, ging er vooral door me heen dat dit een goede keuze was om de fotoshoot te doen.

Eline komt er wel achter wat je precies wil en zal hierop inspelen.”

Rianne
deed een 2-in-1-portret cadeau

“Ik heb Eline benaderd met de vraag of ze van onze kinderen een dubbelportret kon maken. Het leek mij enorm gaaf om de gelijkenissen van broer en zus samen te zien in één foto. Na een paar keer wat uitproberen en wat grapjes tussendoor om de kinderen te laten ontspannen had ze al snel een paar mooie foto’s gemaakt.
Het nabewerken ging erg vlot. Al de volgende dag had ik een conceptversie waar ik mijn mening over kon geven. Dit heeft ze allemaal verwerkt en uiteindelijk is er een heel mooi resultaat uitgekomen!
Deze foto was een verrassing voor vaderdag, De papa was enorm verrast en vindt het ook prachtig! Ik zou Eline zeker aanbevelen voor deze vorm van fotografie! Je weet zeker dat je een geweldig eindresultaat krijgt.”

loveshoot koppel Genneper Parken Eindhoven

Femke
portretfotografie

“Tja, een photoshoot… Dat is natuurlijk altijd spannend. Je kent de fotograaf niet en bent jezelf onvoldoende bewust van je ‘goede’ kanten. Hoe moet ik bewegen? En welke poses zal ik aannemen? En waar zullen we foto’s maken? Zomaar een paar vragen die door je hoofd schieten, zodra je zo’n shoot afspreekt. Gelukkig hoefde ik nergens bang voor te zijn. Ik voelde me bij Eline direct op m’n gemak. Het was alsof we elkaar al jaren kenden, en dat zie je terug in de foto’s. De vrolijkheid straalt er vanaf.

Tijdens de shoot werd er door een voorbijganger een vervelende opmerking naar ons (en dan vooral mijn) hoofd geslingerd. Dat was best even schrikken. Maar gelukkig wist Eline het om te buigen en lagen we even later in een deuk.

Als ik Eline aan zou moeten raden bij een vriendin? Dan zou ik zeggen: een super spontane, vrolijke fotograaf. Met gevoel voor compositie en spannend licht. Die ervoor zorgt dat je zoals jezelf (maar dan beter) op de foto staat.”

loveshoot koppel Genneper Parken Eindhoven

Biba
diverse creatieve projecten

“Wat ik zo fijn vind aan jouw foto’s is dat je me altijd weet te laten stralen. Mede doordat het meteen vertrouwd voelt en we lol hebben met de shoots. Maar ook omdat je mensen heel goed aanvoelt en hun authentieke zelf kan laten terugkomen in het beeld. En dat is een groot talent.”

loveshoot koppel Genneper Parken Eindhoven

Nienke
portretfotografie

“Eline denkt out of the box. Niks is te gek. Ze wordt zo enthousiast van het maken van creatieve foto’s. Het is een pleasure om met haar te werken. Van haar energie word ik vrolijk!
Mijn vriend en ik hebben een intieme shoot gedaan. We voelden ons volledig vertrouwd bij Eline. De foto’s zijn echt prachtig geworden. Ze stralen helemaal uit wie wij zijn!”

Lucinda en Anton
lightpainting

“Wij deden samen als koppel een light painting shoot bij Eline. Ons favoriete gedeelte van de fotoshoot was dat ze zelf giegelde als ze de lichtkwast over ons heen veegde.. Haar zachtheid was daar heel ontwapenend voor de ander..
Ooohh Eline maakt zulke bijzondere foto’s! Ze is ook nog eens heel lief en authentiek. En daardoor voel jij je enorm op je gemak. Geef haar de ruimte om lekker te experimenteren want ze weet heel goed wat ze doet en ze is uber creatief!
Veel liefs en veel geluk, ik hoop tot weer ziens.

Mark
portretfotografie

“Vooraf was mijn grootste angst de fotoshoot zelf. Ik hou er niet van om gefotografeerd te worden, dus hier zag ik tegenop. Eline zorgt er op een persoonlijke en sociale manier voor dat eigenlijk alles vanzelf gaat en er sprake is van een ontspannen sfeer! Voor mij was het fijn dat alles zo soepel verliep. Eline zorgt ervoor dat de juiste locaties worden uitgekozen, ook voor goede contrasten, kleurcombinaties, e.d., waardoor er sprake is van een succesvolle fotoshoot.

Heb je het net zoals ik niet zo op foto’s, maar ben je toch op zoek naar een mooi resultaat, dan ben je bij Eline aan het juiste adres. Een absolute aanrader!”

Chanel
portretfotografie

“Hey Eline,
Toen ik onderweg was naar je studio was ik al super exited. We kende elkaar al een tijdje via Instagram en ik wilde al heel lang met je samenwerken omdat je een prachtig portfolio had. Tijdens de samenwerking was ik heel erg op mijn gemak en vond ik t supergezellig. En aan de foto’s te zien heb jij ook weer veel moois aan de portfolio kunnen toevoegen en zo ik ook!
Mijn favorite moment was toen we in Valentijn thema aan t shooten waren, t was heel leuk om te doen en omdat we veel verschillende dingen uitprobeerde. Verder moet ik nog lachen om hoe we supercreatief de label van mijn blazer verstopte.
Ik zal je zeker aanraden! En vertellen dat met of zonder modellen ervaring jij top foto’s zal leveren en je super blij en confident thuis zal komen.”

Etiënne
zakelijke fotografie

“Er zijn onwijs veel fotografen in Nederland. Via Google had ik vele websites bezocht. Uiteindelijk had ik voor de fotograaf gekozen waarbij ik een vertrouwd gevoel kreeg n.a.v. de tekst op de website en de portfolio. De grootste twijfel was uiteraard of er een klik zou zijn tussen ons. Zoals Eline zich omschrijft via haar website, zo is zij ook in het echt! Heel lief, oprecht geïnteresseerd en bracht mij vanaf de eerste seconde op mijn gemak. Daarnaast is zij erg professioneel en kan hele mooie foto’s maken die mij weergeven zoals ik werkelijk ben!

Buiten foto’s maken voor op social media was mijn favoriete gedeelte van de fotoshoot. Eline kijkt naar mogelijkheden waar een ‘”niet-fotograaf” zoals ik keihard voorbij zou lopen. Zoals een oude/kapotte schutting, voetbalveld of een beschilderde elektriciteitskast. Er wordt rekening gehouden met jouw kledingkeuze i.c.m. achtergrond/omgeving. Ook in huis was er een leuk moment. Bij de shoot mag je namelijk jezelf zijn. Zo werd gevraagd: ‘Waar zou jij het liefst een pianoconcert spelen?’ Ik antwoordde ‘Carnegie Hall in New York.’ Dat mocht ik mezelf inbeelden voordat ik piano begon te spelen. Tijdens het spelen dacht ik even niet meer aan de fotoshoot maar was ik in een andere wereld. De foto’s zeggen meer dan genoeg!

Tussendoor maakte Eline soms een grapje, waardoor jouw ware lach naar voren komt. Als je een beetje onzeker bent of niet precies weet hoe jij wil staan, kan zij goed adviseren over bepaalde poses. Niks is geforceerd. Heel snel kreeg ik het gevoel alsof ik Eline al jaren ken. Het voelde namelijk aan als een vriendin, die ik lange tijd niet heb gezien. Dus heel vertrouwd. Zij is heel creatief en problemen bestaan niet. Ze kan namelijk goed improviseren waardoor een mislukt lijkende foto erg mooi uit de verf komt. Ze heeft een flinke afstand afgelegd om bij mij thuis te komen. Dat zegt al genoeg over haar passie en toewijding als fotografe. Na de fotoshoot kreeg ik de vrijheid om de foto’s van m’n voorkeur te selecteren. Daarna heeft zij het mooi en professioneel bewerkt.

Een geweldige persoonlijkheid vol humor en inlevingsvermogen. Eline laat het beste van mijzelf naar voren komen tijdens de shoot. Zodra ik weer een fotoshoot nodig heb is zij de eerste die ik zal opbellen. Ik beveel haar van harte bij iedereen aan. Je zult er absoluut geen spijt van krijgen!”

Channah Jane
beautyfotografie

“De samenwerking met Eline verliep echt super fijn, ik was gelijk op mijn gemak en voelde me vrij om ook mijn eigen draai aan de shoot te geven! Dit was de eerste keer dat ik met Eline samenwerkte maar het voelde al snel heel vertrouwd! Daarnaast het eindresultaat AMAZING!! Heel dankbaar dat ik deze beauty shoot met Eline heb mogen doen!”

Julie
fashionfotografie

“Dit was de eerste shoot die ik met Eline deed, in voor ons beide een nieuwe setting. We moesten even inkomen, maar het voelde meteen vertrouwd. Ik vond het fijn dat ik mijn eigen ideeën kon laten zien en uitproberen. Eline kwam zelf ook met goede ideeën en zo werden we eigenlijk steeds enthousiaster over de shoot. Door de variatie in de shoot is er een mooi eind resultaat uitgekomen met veel verschillende beelden, super nice!!! Ik ben ontzettend blij dat ik kon samenwerken met Eline en dankbaar voor de mooie beelden die ik heb mogen ontvangen!
Thankyou!!”

Jeremy
portretfotografie

“Ik vind het normaliter redelijk ongemakkelijk om gefotografeerd te worden en ben ook geneigd om fotomomenten in het dagelijks leven te vermijden. Vandaar dat ik weinig foto’s van mezelf had. Mijn zorg was daarom dat de fotoshoot mogelijk ongemakkelijk zou worden. Gelukkig was dat helemaal niet het geval. Je zorgde voor een ontspannen sfeer, waardoor het maken van de foto’s niet ongemakkelijk was. Dus die zorg is niet uitgekomen.

Tijdens de shoot zijn we tijdens een pauze even een kopje koffie gaan drinken. We konden gezellig praten over verschillende onderwerpen. Voor mij was dit moment een goed voorbeeld van hoe de sfeer tijdens de shoot beter beschreven kan worden als leuk en gezellig in plaats van zakelijk.

Je maakt goede foto’s van hoge kwaliteit. Dus voor de service die algemeen wordt verwacht van een fotograaf, kunnen ze zeker bij je terecht. Daarnaast ben je ook een open en vriendelijk persoon en zorg je voor een leuke ervaring. Dus bij jou kunnen ze terecht voor goede foto’s die op een leuke manier gemaakt worden!”

Irene
fashion- en portretfotografie

“Mijn twee meiden, beiden zo fotogeniek, maar een goede fotograaf moet toch hun juiste angle kunnen vinden om ze op de gevoelige plaat te zetten. Beiden twee verschillende uitstralingen. De één gevoelig, de ander timide. De één professioneel, de ander nog wat onzeker. Als een wakende leeuwin sluip ik om mijn welpen heen, om ze op hun gemak te stellen of gewoon enkele tips te geven. Maar nee, totaal niet nodig. Ze vinden het allemaal superleuk. Een leuke speelse locatie, stoere kleding… Je ziet de relatie tussen Eline en de meiden groeien. Als een grote zus die even met de zusjes gaat shooten. En als je dan de foto’s ziet…dan raak je overwhelmed met emoties. Je kindjes, zo mooi en professioneel gekiekt. No words…wel! De foto’s raken mij diep in mijn hart. Alsof je even mag kijken diep in hun ziel…striking.”

Sayed en Yousri (Yousaytwins)
portretfotografie

“We hadden eigenlijk helemaal geen zorgen over de shoot. Het resultaat (de foto’s) waren nog beter dan we hadden verwacht. Het fijne aan de shoot was de ontspannen sfeer, waardoor we makkelijk voor de camera konden staan. Als we je aan anderen zouden aanraden dan zouden we zeggen dat je creatief bent en heel erg de tijd neemt met jouw klanten. Ook de ontspannen sfeer die je geeft, waardoor de resultaten nog mooier worden!”

loveshoot koppel Genneper Parken Eindhoven

Niels
portretfotografie

“30 juli was het dan zover: de fotosessie met Eline. Ik nam Eline mee naar een plek waar ik graag wandel en uitrust: de natuur van de Gulbergen. De vertrouwde omgeving werd een speeltuin voor ons allebei: ik leidde Eline rond op deze ‘berg’ en zij vond daarin de juiste omgeving voor de mooiste foto’s. Het was in het begin een beetje vreemd om te poseren, maar op een gegeven moment wist ze me zo op mijn gemak te stellen. We kwamen ‘s avonds aan en na een warme en zonnige dag bleef er nog een smeulende avondzon over: deze tijd bleek een gouden keuze. Met simpele vragen en goede opmerkingen werd ik ontspannen. Het werkte héél soepel. Ik werd heel ontspannen èn blij. De foto’s spreken voor zich en het was een unieke belevenis, die zeker tot mijn hoogtepunten van het afgelopen jaar behoort.”

loveshoot koppel Genneper Parken Eindhoven

Frank
zakelijke fotografie

“Eline is een echte professional die haar vak verstaat. Tijdens de shoot zegt en doet ze de juiste dingen, waardoor een relaxte sfeer ontstaat. Ik voelde mij zelfs zo op mijn gemak dat ik op een gegeven moment vergat dat ik voor de lens stond. Deze natuurlijkheid spreekt ook uit de foto’s die ik na afloop van haar ontving. Klasse!”

loveshoot koppel Genneper Parken Eindhoven

Jan Willem
portretfotografie

“Eline is een fotograaf die je meeneemt in je eigen verhaal. Ze is een spiegel die je laat zien wie je bent. Met openheid en speelsheid neemt ze je bij de hand. Het is altijd een verrassing op welk pad je uitkomt. En desalniettemin is het een esthetisch hoogtepunt waar je eindigt.”

loveshoot koppel Genneper Parken Eindhoven

Pieter
zakelijke fotografie

“Eline’s foto’s zijn altijd bijzonder en geven mij een vertrouwd gevoel. Een fotoshoot met Eline is altijd leuk. Ze is creatief, maar staat ook open voor spontane acties. Samenwerken met Eline wordt zo echt een feestje!”

loveshoot koppel Genneper Parken Eindhoven

David
zakelijke fotografie en album artwork

“Eline fotografeerde de prachtige actiefoto op de achterkant van mijn album. Zij legt mensen vast zoals ze zijn.”

Fabiënne
zakelijke fotografie

“Eline is een fotografe die haar vak verstaat. En die weet hoe ze mensen die denken dat ze niet fotogeniek zijn (moi) ontzettend mooi op de gevoelige plaat kan vastleggen. En als je foto’s erom vragen – zoals mijn Namastéfoto – dan voegt ze daar met haar Photoshopvaardigheden nog net wat méér magie aan toe. Dankjewel Eline!”

loveshoot koppel Genneper Parken Eindhoven

Julianne
portretfotografie

“Eline is een schat! Ze is altijd enthousiast en probeert je op een unieke manier vast te leggen. Dat maakt dat het altijd een feestje is om met haar samen te mogen werken!”

loveshoot koppel Genneper Parken Eindhoven

Harry en Monique
eigenaren van maar liefst tien hondjes en meerdere katten, die zij redden van verwaarlozing

“Wij zijn ongelofelijk blij met de foto’s. En ze zijn met al onze Facebookvrienden gedeeld. De mensen die zich hebben ingezet om al deze stumpers uit Spanje en Portugal naar ons in Nederland te krijgen vonden het geweldig om te zien dat ze nu in een grote en gelukkige roedel wonen.”

loveshoot koppel Genneper Parken Eindhoven

Margareth en Free
loveshoot

“Wij hebben een geweldige loveshoot gehad met Eline. Eline is professioneel en erg klantgericht. Zij creëerde snel een ongedwongen en fijne sfeer, waardoor wij niet meer gericht waren op de camera. Eline maakte het met haar werkwijze en haar zachte persoonlijkheid een onvergetelijke ervaring voor ons. Het resultaat: supermooie foto’s die wij voor altijd zullen koesteren.”