• ZAKELIJKE FOTOGRAFIE
  JOUW VISUELE VISITEKAARTJE

Zakelijke fotografie in Eindhoven en op locatie

Beelden die benadrukken waarom de klant voor jou moet kiezen

Vandaag de dag draait alles om visuele indrukken. Vanuit mijn jarenlange ervaring als ondernemer en beeldmaker help ik je graag aan krachtig beeldmateriaal voor je website, sociale kanalen, LinkedIn, podcast of beeldbank. Maar ook voor het verzorgen van fotografie voor publicaties, interviews of boek- en albumcovers kun je bij me terecht.

Ik begrijp als geen ander hoe heerlijk het is om vanuit je hart te ondernemen. En vanuit mijn eigen passie voor beeldmaken, vang ik graag die van jou op een manier die naadloos bij je past. De ene keer betekent dat samen in een koffietentje beelden schieten van jou aan het werk (geen paniek, het zal geen lachende standaard stockfoto met koffie achter de laptop worden). De andere keer loop ik mee in jouw proces van creëeren. Een piano naar het bos slepen om daar al spelende foto’s te maken? Met je schildersezel op een gave plek het ontstaan van jouw kunstwerken vastleggen? Count me in! Maar ook zakelijkere foto’s in de studio maak ik graag voor je. Ben jij een zakelijke professional, creatieve kunstenaar, kleine of middelgrote ondernemer? Dan help ik jou graag.

Met een persoonlijke aanpak en oog voor detail brengen we samen jouw verhaal tot leven op beeld. Beelden die niet alleen mooi zijn, maar die ook benadrukken waarom jouw ideale klant voor jou moet kiezen. Ontdek de kracht van foto’s die niet alleen tot de verbeelding spreken, maar ook de essentie van jou en je bedrijf vastleggen.

De voordelen van een zakelijke fotoshoot op maat

Zakelijke fotografie is altijd een kwestie van maatwerk. Jij en je onderneming hebben immers een eigen, uniek verhaal. En precies dat persoonlijke verhaal kan het verschil maken tussen dertien-in-een-dozijn of opvallen in de menigte. Hieronder lees je op welke manieren ik er samen met jou voor zorg dat je beelden krijgt die mensen bijblijven.

Zakelijke foto’s die jouw persoonlijkheid laten zien

We duiken in het verhaal van jou en je ondernemersreis. Waarom ben je gaan doen wat je nu doet? Waar ga jij van aan? En waar zie je jezelf over een aantal jaar? Dit zijn precies de elementen die ervoor zorgen dat jouw beelden je eigen persoonlijkheid reflecteren. Geen standaard stockfoto’s, maar een krachtig visueel verhaal met een persoonlijke touch.

Foto’s die jouw ideale klant aanspreken

We onderzoeken jouw markt. Wie is je ideale droomklant? En wat wil je uitstralen om deze klanten als een magneet aan te trekken? Bij mij draait het niet enkel om de foto’s; het draait om het vangen van de ziel van jouw bedrijf. Met een ontspannen en persoonlijke aanpak zorg ik ervoor dat jouw visuele visitekaartje niet alleen helemaal eigen voelt, maar dat jouw klant ook het gevoel krijgt jou al te kennen bij de eerste klik.

Fotografie afgestemd op jouw branding

Heb je eigen brandingkleuren? Of bepaalde voorwerpen of symbolen die belangrijk zijn voor de identiteit van jouw onderneming? Ik denk met je mee om deze terug te laten komen in details van jouw fotoshoot. Ook bied ik de mogelijkheid om deze kleuren in de nabewerking aan te passen aan exacte kleurcodes. Zo weet je zeker dat jouw beelden straks naadloos passen op bijvoorbeeld je website of social kanalen.


Maartje
Boekte een brandingshoot voor haar bedrijf

Lees meer reviews

Dit kun je verwachten

Dit is wat jij krijgt

Alle zakelijke fotoshoots zijn inclusief:

 • Een vrijblijvende videocall om het ijs te breken vooraf.
 • Mijn hulp en tips bij styling en aankleding.
 • Het samenstellen van een moodboard voor jouw fotoshoot.
 • 2-3 kledingwissels: zo zien je foto’s er niet uit alsof ze op hetzelfde moment gemaakt zijn.
 • Een unieke creatieve ervaring in mijn studio in Eindhoven of op locatie.
 • Een ruime privégallery om jouw favoriete beelden uit te kiezen.
 • De door jou gekozen beelden tot in de puntjes nabewerkt. Digitaal aangeleverd in hoge resolutie.

Optioneel voor een meerprijs bij te boeken:
• Extra beelden
• Hair- en makeup artist
• Externe fotolocatie huren mogelijk
• Afdrukken via een professioneel vaklab

Vraag gratis een maatwerkofferte op

Geen onderneming is hetzelfde, en daarom is zakelijke fotografie altijd maatwerk. Van zakelijke profielfoto’s tot social media foto’s of complete beeldbank: ik denk graag met je mee over wat jij voor je onderneming nodig hebt. Ook wanneer je op terugkerende basis jouw beeldbank wilt laten aanvullen met vers beeldmateriaal kun je bij mij terecht.

Prijzen voor zakelijke fotografie beginnen vanaf €225,- ex. btw.

 • WIL JIJ OOK KRACHTIGE BEELDEN
  NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ME OP
  VOOR JOUW BRANDING?